.

уторак, 5. април 2011.

Seksi zene

Hank Brown je udvaranje Alexis rimske za  zene za seks nekoliko mjeseci sada. Svaki čovjek u svojoj klasi Senior su imali na oku Aexis u nadi da bi mogli uzorak joj mnoge čari, ali do sada nikada nije dodijelio one favorizira na bilo koji tip. . . Hank uključujući! Umjesto toga, ona je ostala čestita i čista, čak kao njezin prirodni šarm i ugodan raspored dodao da njezina ljepota i atrakcija.

Hank, međutim, bio uporan. On je strpljivo ju je otpratio do filmova, plesovi, koncerti, predstave i razni zabavni kao i oni rastao bliže. Bilo je to na njihov četvrti dan da je bilo dopušteno da poljubac joj laku noć. Nekoliko datuma kasnije, ona je dopušteno prikriveno poljubac dok je u školi plesa i mjeseci kasnije je milovala joj pokriva grudi po prvi put. Sada, s proljeća u zraku, on je počeo da vidi ostvarenje svoje duge poduhvata.

Alex konačno su se počeli žudimo za njega i za nju strasti počeli pokrenuti visok. Uz svaki naredni dan, Hanka je dobila više slobode i njegove ruke i usne su se kretali slobodno na njezine grudi.

Tako je u svibnju u subotu kada Hank stigao na Alex doma da joj pokupiti i Alex majka odgovori vrata. Ona ga je pozvao u kao i obično, a zatim predložio je sjesti za neko vrijeme. "Gdje je Alex?" Hank upitao, a majka je odgovorio da je bio poslan na zadatak i da će se vratiti u sat vremena. Onda je stajao pred Hank!

Hank je poznato da je Alex je majka bila lijepa žena i dobro očuvana za svoje 38 godine, ali kao što je stajala pred njim ovaj put bila je više nego lijepa, oči kao da sugeriraju nešto i svoje tijelo jezik doveo Hank je tijelo potpuno spreman - njegov penis skočio na pozornost u svom boksači.

Kao što ga je ona s kojima se suočavaju, rekla je ona, "Ja sam bio gledajući vas i  jebanje seks Alex za neko vrijeme i čini se da ste uzimajući u neposrednoj blizini. Jeste li to učinio za nju još? "

"Ne maam. Ona je još uvijek djevica! "

"Dobro! Želim joj zadržati na taj način za sada "

"Što želiš reći?"

"Ono što želim reći je da sam mnogi smatraju da se vrlo lijepa sam i doživio na način koji bi mogao molim vas da se ona nikad ne bi mogla .. Ako ćete zadržati svoju djevica sve dok vas ostaviti za koledž u jesen sam spreman zadovoljiti vaše potrebe u svoje mjesto.Ja ću vam vrlo sretan čovjek! "

"Misliš. . .! "

"Točno! Ime ti vrijeme i mjesto i ja ću te pojebati kao da nikad nisam bio jeben ti i djevojke srednjih škola. "

"Ne znam. . . "

"Ako se odlučite slijediti moju kćer umjesto toga, ja ću učiniti je izuzetno teško za vas. Ja bi čak moglo biti prisiljeni da ste uhićeni. "

"OK, Vaša kćer će cheerleader kamp u subotu. Ona će biti otišao cijeli dan. "

"Dođi ovdje nešto poslije osam ujutro, a ti ćeš žeti vašu plaću."

Tako je Hank otišao vidjeti Alex off cheerleader školu, a zatim je brzo jebacina seks putovanje u svojoj kući gdje je njezina majka može biti na čekanju! On je pitao! Možda, on bi se zamislio!Možda ona bi promijenila svoje mišljenje! Možda on bi samo bolje zaboraviti cijelu stvar!

S tim mislima lutao kroz svoj um, Hank otišao Alex kuću. Kao što je on pristupio, on je osjetio tenzije ne znajući i njegova usta okusio gorak žuč! On je drhtala. Shear određivanje ga odvezli dalje. . . On je morao znati.

Tada, kao i vrata na rimske kuće otvorio i vidio gđa rimskog stoji tamo u njoj smicanja plavoj negliže on je osjetio njegove strahove povuku. Njezina crna kosa i plave oči činilo živost kao ona zamoli ga upisati. "Bojao sam se možda ste promijenili mišljenje", starija žena, rekao je.

Kao što je Hank je ušao u kuću, on je primijetio gospođa rimskog tijelo kroz obična tkanina negliže kao samo prepone, a grudi su bile blokirane iz njegove prikaz podudaranja gaćice i grudnjak ispod obična tkanina. Kao i njegove oči feasted na nju, osjetio je dojam da je žena zapravo pozira za njega i njegovo tijelo ubrzati kao val požuda prolaze kroz njega. Njezine su se oči susrele njegove i njegove strasti ruže.

U međuvremenu, gđa rimskog je promatranje mladić je bio gotovo sablazan. Bio je sigurno mlad i bio je nestrpljiv, izbočiti se u njegove hlače bi posvjedočiti da da. Bilo je godina otkako je Sheila rimski bio s muškarcem i ona je gledao prema naprijed da temeljito uživanje u njoj pogodba s Hank. Ona je potreban čovjeku da zajebavati joj i koji bi mogao biti sigurnije od Hank Brown .. . "Mladi, bez bolesti i održava na šutnju da njezina kćer saznati i biti izgubljen njemu zauvijek.

"Da li piti?" Sheila pitao.

"Ne maam."

"Želite li nešto jesti. . . Znate! . . . Malo nešto prije nego što smo to učiniti. . .

"Želio bih da. Mogli smo rod "upoznati". Jebanje

Tako su se preselili u kuhinju i Hank sjedili za stolom dok su jeli svoje seks jebacina Danski i kavu i razgovarali. Gospođa Brown je predložio da Hank zovu Sheila jer su idući u biti u blizini.Ona je pitao da li Hank je djevica, a on je odgovorio: "Ne, ja sam ga par puta prošle godine s djevojkom koja je uzimajući u braku sada."

Dok su razgovarali, Sheila je koketiranje s Hank. Njezine oči često sastao s zdrav izgled i njeno tijelo jezik je dizajniran kako bi privukli. Sheila Roman je bio prilično dobar u mami povratak u godinama prije nego što je oženjen, a zatim njezini napori su, čini se, izgubiti na njezin bivši muž, a ona bi imali više prilika za praksu svoje vještine do Hank je došao uzduž.

Kao sub govori, Sheila je ubrzo uvjeren da ona nije izgubila vještinu u umjetnosti flert što je primijetio Hanks raste strast. Doista, ona se činilo da su ga u potpunosti zadržane i ona je bila ponosna. Ona stalno radi kako bi dobili Hank u raspoloženju za pripisivanje i ona namjerava ispuniti joj jeftino u punoj mjeri. "Uzmi svoje cipele i čarape", kazala je, "a tu je haljinu ovdje na stražnjem dijelu kauč. Vi možda željeli dobiti udoban i skinuti majicu i hlače. "

Hank preselio brzo u skladu s njom prijedlog, zatim, uredno presavijeni svoju odjeću i postavi ih u hrpi sa svoje cipele kako je mislio kako je uredno je cijela ova stvar je bila. To je kao da gđa Rim. . Sheila je to planirao na taj način!

"Ples sa mnom." Rekao je Sheila i Hank je iznenada svjestan spor glazbe u pozadini. Sa svojim haljinu vezan oko njega, on je preselio u zagrljaju gđa Ro. . Sheila i plesali.

Sheila je bila dobar plesač i Hank se ponosio na svoje sposobnosti. Oni su se preselili dobro zajedno, mami jedni druge sa svojim pokretima. Zajedno, oni su polako postali poznati kao njihova tijela dodirnuo svojim odjeće i toplina su osjećali donio nove zavođenjima.

Sheila je visok, viši nego bilo koju djevojku da bih plesao s prije, a kad se preselila u neposrednoj blizini je pogledala u njezine oči kao što je pritisnuta bliže joj poljubac.Vratila poljubac i odgovorio sa strašću koja je poslala drhtanje požude kroz njegovo cijelo tijelo. Dok su poljubi opet, svoje usne i jezici razdijeliše upoznao.

To bi bio godina otkako Sheila je osjetio strast. . . Godine koje su joj umrtvi osjetila i ostavio u nekoj vrsti funk. Sad, ona je osjećaj ponovno živim i uživajući u zadovoljstvo onih poljubaca bili pružaju. Osjećala je besplatno! . . . slobodni kao njezin negliže koje sada gaped otvoren na prednjoj i njezin uglavnom golo tijelo pritisnut protiv Hank kao što su plesali.

Tada, kao Hank's haljinu pao otvoriti on učinio ništa da ga zatvorite, a njihova tijela su plesali meso meso. To je kao Hanks ruku otišao u milovati Sheila prsa da je ona uvuče ga uhvati za ruku. Kao ruka mu je nacrtao gore za master spavaća soba, Hank se popeo sa svojim licem samo nekoliko centimetara od Sheila's basnoslovan magarca i njegove oči slijede svaki pokret svoje dobro napregnut stražnjica obraze preko smicanja tkanine.

Još uvijek trese od pogleda kao što su se popeli stepenicama, Hank ušao njezin master spavaća soba gdje se pokriva je uklonjena i čiste plahte čekala njihova popunjenost.Vidio je negliže pada od ramena kao Sheila montirati krevet i dopustio mu plašt pada isto kao što ju je pridružio. Oni su se preselili zajedno i prihvatiti kao Sheila's grudnjak pao otvoren za izlašite joj grudi Hank.

Hank, na viđenje joj izložene grudi, preselio se na njih kao letjeti u muholovka. Njegove ruke zauzet utire put za usnama, dojenčad i laving s punu mjeru mladenačku energiju.Kao što je on preselio, Sheila ležala na leđima, tiho uživajući izuzetne užitke koje su proizlaze iz njezine grudi. Ona je odlučila Hank je prirodno, kada je došao na ugodan ženu. . .

Za Hank, ovo je većina nasilno strastveni iskustvo svoga života. Sheila je radio s njim da bi više nijansi u svoje postupke, za razliku od djevojčica je jebeno prije koji je ležao tiho i pustiti ga je odvesti. Njegov um je bio na preopterećenja i njegove emocije su potpuno u kontroli.

Konačno, osjeti i strasti su jednostavno previše kao Hank preselio na vrhu Sheila i nastavila da stavite njegov penis u njezinu vaginu nepripremljen. Ispunjen bijesan treba više nije mogao kontrolirati, morao je imati tada i tamo, a deset ljudi nisu mogli povukao ga s nje. Ona je govorila: "Ne još Hank! Ja sam još nije spreman! Pleasseee. . . . "

Njegov penis je klizna u njezinu vaginu koja je još uvijek nedostaje odgovarajuće podmazivanje i ona grimasu kao bol od upada pokazala na njenom licu. Zatim, ona je osjećala da je došao na odmor na njoj vrata maternice i trenja prestati.

Tada je Hank vidio izgled bol na licu Sheila i shvatio što je učinio. On je ostao nepokretan, osjećaj osjećaj stida što ju je tako grubo. "Žao mi je", rekao je, "Ja sam vam ozlijeđen!"

Sheila se nasmiješio i rekao: "Ne mičite se. U minuti, ona će dobiti glatka i možemo početi. Ona je ponudila slab osmijeh kao preselili su se u poljubac. "Ti si velika", rekla je ona i Hank je bio ponosan.

U minuti, Hank se preselio njegov penis ikada tako malo i našao ga premjestiti glatko i effortlessly u on vaginalni kanal. Nasmiješila kako je preselio i opet u nekoliko trenutaka on je napravio dugo klipni gibanje sa njegov penis početi coital ritam.
Sheila preselio u susret svome thrusts. . .

Zatim, Hank se mladi i kratke sjedinjeni, osjetio njegovo sjeme raste u njegovoj lopti. On povika i Sheila vrisnula: "Oh! Ne još! ", Ali opet, za mlade nije imao kontrolu, a on joj ispuni njegovim trud.

To je bio vrhunac, čak i ako to nije posebno egzotičnih i Sheila radovao sa Hank na njegovo oslobađanje. Oni poljubi i poigravao i postao intiman kao i oni leže zajedno, a kad je pokušao se odmakne od nje, Sheila održao njega i njegovu uglavnom deflacionirana penis s njom. "Ne još! Ona je rekla.

Pet minuta kasnije, Hank osjetio njegov penis početi rasti. Minute kasnije i on je potpuno oporavio.

Kao što su pripremili za drugi koitus, Sheila ih okupilo se oko tako da se valjane Hank na leđima tako sjedila pod pravim kutom na njegov penis koji je još ušle. Ona se nagne naprijed da biste dobili punu penetraciju i dopustiti joj klitoris se sastati s Hanks nasipom. Zatim je došao nevjerojatan ritam ljubavi i samo minutu dvije, Sheila povika svom vrhuncu. To je bio njezin prvi orgazam s muškarcem u mnogo godina i ona je uživao u senzacije.

Ispod nje Hank i dalje u susret joj dolje Mrtvo more sa svojim one gore, pa čak i kao što je prošao kroz bolovi orgazam, on je zadržao stalan ritam. . . Ubrzo, ona su se vratili iz vrhunca da mu se pridruže u njihovim coital kretanja. Oni poljubi kratko i njihove oči susrele. . .

U samo dvije ili tri minute, Sheila povika ponovno: "I'm gonna 'sperma!" I opet je ona cesta brijeg vrhunca kao Hank zadržala stalan tempo. Zatim, ona je oporavila od svog drugog vrha i pridružio Hanks odmjeren ritam. "Dva puta", rekla je sa zadovoljstvom.

Bilo je nekoliko minuta kasnije, kada Hank je počeo osjećati svoj vrhunac se približava.Kada je osjetio sjemena početi rasti u svoje loptice pa povika: "I'm gonna 'to učiniti." I on učinio. Svaki trzaj njegov penis kao da je ispalio opterećenje sjemena u njoj donosi senzacije poput on nikada nije znao. Zatim, on je shvatio da nije bio gotov kao Sheila jahali tvrdi nad njim u usred vlastite treći orgazam.

Bilo je podne kad prošlosti dva su uživali u njihovim perzistencija, igranje i milovanje i ljubljenje i više intimna nego što su ikada bili, nakon čega slijedi tuš zajedno. Oni su se preselili iz tuš u kuhinju, i dalje bez odjeće, a pripremljen ručak kao što su nastavili ljubiti i milovati i osjetiti i smijati.

Bilo je protekle dvije, kada Hank je njegova izdržljivost oporavio i bio spreman za treće sjednice vođenja ljubavi. Ovaj put, su se približili velikim krevetom kao iskusni ljubavnici i samo nekoliko kvalifikacijsko natjecanje bile su potrebne da se pripreme za snošaj. Ovaj put, strasti su bili poniženi jer su došli zajedno za zabavu. Oni su pokušali različitim pozicijama i odlučili su ne sviđa pseću stil, dok je položaj da žena sjedi u krilu činilo ponuditi obećanje.

Sat vremena kasnije, s Sheila leži na krevetu s nogama preko ruba, stopalima na podu, a koljena široko splayed omogućiti pristup Hank između njih u klečećem položaju na podu.On joj je bio jebeni s dugim, dubokim i potezima, sa svakim penetracije, njegov nasip sudario s njom klitoris. Sheila s njom ležao zubi stisnutim u strast kao Hank nju naletio silovito sa njegov penis.

Zatim, to je više kao Hanks osjetio sjeme ustati i izbacivati ​​naprijed kao Sheila je predviđeno i da je sama vrhunac.

Kao ljubavnici zasipali opet i primped i odjeveni u očekivanju Alex dolaska,
Sheila je bila duboko u misli. Ona je poduzela ovaj dan kao način uštede njezine kćeri nevinost ali to se pretvorila u nešto mnogo više. Spol taj dan je bio među najboljima, ako ne i najbolje je ikada poznata. Ona bi osjetio osjećaj da je ona mislila da bih zauvijek izgubljena.

Pa, Hank je nastavio do danas Alex i uključiti se u aktivan društveni život. Dok je on nastavio ljubimac i milovati i igrati s njom, on više nije pritisnuta za seksom i oni činiti sretnim.

Naravno, Hanka i Shelia nastavili trysts u svakoj prilici.

Zatim, s ljetovanja rutine mijenja se i studenti su radili i pripreme za koledž. Alex se činilo da se splavarenja daleko od Alex. . . ona činiti se biti uzimajući interes u drugim ljudima!

Sheila je brzo promatrati ovo i da komad zajedno što se događa. Njezina kći je priprema za seks mjeseci s Hanka i Hank nije isporučena. Sad, ona je casting za oko potencijalni ljubavnik.

Sheila je brzo ostvariti joj pogrešku. Hank je bio sve što je njezina kćer je potrebno i poželjno u ljubavnika. On ju tretiraju dobro i uvijek kao dama. To je bio njezin manevarski da je prestala Hank od uzimajući joj mjeseci.

Sljedeća popodne, a Alex je bio vani sa svojim prijateljima shopping, Hank je ljubav s Sheila [ms rimskog i Alex majka], rekla mu je njezine misli i predložio je otišao s njom i uzeti nevinost prije nego što netko nepoželjan učinio.

Alex nije potreban pozivajući zavesti Alex i je napravio njegov aranžmane za odlazak na osamljenoj kolibi uz jezero koji je pripadao njegovoj obitelji, ali je rijetko korišten u to doba godine. Kako je ispričao Alex njegov plan, on je pojasnio kako je to biti mala stranka i tamo bih biti tamo večeru.

Subotu ujutro, otišao do jezera i otvorio kabinu gdje je promijenio posteljinu i očistiti i izbačen. Tada je stekao catered večera koja zahtijeva samo minimalne pripreme, buket cvijeća i lijepe dame gledati zamotan kao dar. Nedugo nakon podneva, u kabini gayly odlikovan je i sve u pripravnosti.

Zatim, ubrzo nakon što je 1700 sati, Hank je stigla na vratima da pokupi Alex i dočekali toplo. Gdje ideš? "U pitanju majka zamolila

"Kako bi stranka se na naš kabina na jezero." Hank, rekao je.

"To je u redu mama. . . It's party. Ja ću biti sigurna sa Hank. "Alex je rekao

"Oni su podmukli ceste noću. Ako ga dobije kasno ti dečki samo čekati do jutra da se vratim kada možete vidjeti. "Gospođa Roman, rekao je.

"Mi ćemo zapamtiti Vaš savjet" Hank je rekao, "tim cestama može biti prilično loše noću.", A on glimpsed mig od majke.

Dakle, Hank i Alex krenuti prema jezeru. Kao što je Alex preselio preko u sjedištu pored Hank na početku pogona, ona je također zabavan misli. Pitala se tko bi mogao biti na zabavi. . . ili ako je bilo tko drugi u tom slučaju! Možda je išao k njoj zavesti nakon što sve ovo vrijeme čekanja! Možda je vrijeme da to malo mami na svoje - da ga zavesti! Ona bi mogao lako držati ga cijelu noć s lošim cestama i sve! Ona su jahali u tišini sa svojim mislima!

Zatim, kao što su ušli u kabini, Alex bio osiguran. . . ju je donio tamo biti nasamo s njom, tamo bih se ni drugi! To je bio savršen, a ona je bila spremna. Tu u toplini kabine, ona se okrenuo Hanka i poljubi ga u usta. "Gdje su ostali", upitala je čak kao što je bila sigurna njegov odgovor.

"Tu neće biti bilo koji drugi", rekao je: "Oni nisu mogli doći."

"Tako da je samo ti i ja onda?"

"Htio sam biti sama s tobom."

"Zvuči kao da bi moglo biti zabavno."

"Let's učiniti naše vlastite zabave", Hank, rekao je kako je poljubio ju opet sa strašću koja je poslala groznica požude dolje Alex kralježnice. "Kako o večere?", Nastavio je.

Zajedno, oni su večeru. Alex, što daleko više postići kuhar, preuzeo i Hank joj je bio u mogućnosti asistent kao što su dotakli i milovala i nabasao zajedno često. Oni su radili dobro zajedno, koketiranje i zavodljivi jedni druge kao svoje oči komunicirao njihovim potrebama i željama.

Večera je bila ukusna, a dvije su jeli s guštom. Mala boca vina je bilo savršeno sa obrok i desert jednostavno ga topped off dobro. Zatim, nakon što je završio pranje posuđa, dva hodao, ruku pod ruku uz jezero u mjesečini. Oni su prestali često poljubac i kad Alex osjetio ruku na njezine grudi, preko njezina odjeća je ona htjela još. "Vratimo se u kabinu?", Rekla je ona.

Natrag unutar kabine, preselili su se zajedno prema krevetu kao da zaredio neki nevidljivi snagu. Zatim, kao što su se preselili njihova tijela na krevet Alex osjetio čvor straha u trbuhu. . . ona je približava taj prag iza kojeg ona nikada nije bila. Njezina usta rastao suho. . .

Odjednom joj bluzu bio je otvoren. . . Sve tipke otkopčan istovremeno i bez ikakvog razloga. U istom trenutku, kuke na grudnjak otvorio objaviti njezine grudi. Da je bio u potpunosti svjesni stvari događa oko nje ona bi shvatili da je Hank je okretan prste koji su izloženi njoj, ali joj jedina misao bila je sama pokriti. . . ili je to bio? Polako, ona je pala iz ruke pokriva joj grudi i ostavio ih izložena Hank's klanjaju pogled.

Kao što je ona ostala u središtu pozornosti Hank's klanjanja, ona je počela da se osjećaju ponosni. . . Ponosni na svoje tijelo i grudi. Sjedila je uspravno na krevet kako bi se u potpunosti prolio joj bluzu i grudnjak, a zatim, kao zakašnjela misao, ona je objavio gumb i patentni zatvarač koji je držao joj traper suknju i sekundi kasnije ona je ležala potpuno gola na krevetu.

Hank oči bile su upijajući svaki djelić lijepo tijelo pred njim. Lijepa poput svoje majke, ali nove i svježe i djevičanski, čekaju da budu poduzeti. Kako je nastavio da joj obožavaju svojim očima, on je preselio na krevet i ruke postignut na dodir joj nježno meso.

Tada, kao ruke miluje njezino tijelo, gdje nitko nikada nije dotakao prije, on je osjećao odgovornost - trebate napraviti je dobro za nju. Njegove ruke otišla do njene grudi i omjer joj sada krute bradavice. . .

Alex ležao tiho, pokušavaju apsorbirati i obraditi sve nove senzacije i nijanse koje su proizlaze iz Hanks akcije. Ona vjeruje Hank - on ne bi povrijediti! Uživala je jednostavan užitak. Kad je osjetila njegove usne istražujući njezine grudi, to je dobro.

Stručnost u vođenju ljubavi, Hank duguje Sheila's stručnog osposobljavanja i njezine kćeri bio uzimajući punu naknadu za nju prvi put.

Nakon nekog vremena, Alex's grudi bile pokrivene sa slinom i temeljito laved i suckled i miluje kao ruke preselio preko njezina trbuha s perolaka miluje i dodiruje. Ubrzo su se nad njom paperje pokrivene pubes i primjenom svjetla milovanja. Zatim slijedi usnama, ostavljajući vlažan trag preko njezina trbuha.

Kao što je njegove usne preselio nad njom fazi područje i njegova palac razdijeliše ju usne izložiti soft unutrašnje tijelo je iznenada shvatio što je o to dogoditi. To je bio neočekivani i ona zabrinuti da možda neće biti potpuno čist. Ona je pokušala da se odupre. . . No, prije nego što je mogao staviti više od tokena napora, Hanks jezik je između nje i lizanje usne meke meso joj trijem. Njezin krik životinja bio je jedan od čiste strasti. . .

Sekundi kasnije, njegove usne su na njezin klitoris, a ona je suprot djelovanje i uzdah u prisilnom prijedloga pokreće čista strast. "Učini to za mene sada!" Alex povika.

Za Hank, njezin vapaj bio je okidač i ispalio svoje strasti na nove visine. . . iznad svih razloga. Njegovo je tijelo više nije njegov vlastiti, ali da od bezumnog životinja, vođeni požudom sama, savijen na sadnje njegovo sjeme u trbuhu. On neće biti zaustavljen.

Kretao se nad njom, između nje i bedra u coital mjesto gdje je pogledao brzo u Alex's oči za sigurnost i nastavio voziti svoj hard penis u njezinu vaginu djevica. Bila je široka. . . Hank pitao ako on bih biti u mogućnosti da biste dobili u nju!

Zatim, na čelu njegov penis bio je usklađen s otvaranjem i svih demona u paklu ujedinjeni ga voziti u njoj. Kad je njegov alat suočen joj himen, on je radio na groznicu pitch za zajebavati i ni u raspoloženju za kašnjenja. Demoni nije odgode kao što je gurnula naprijed uništiti njezin himen i uronite ga je pune dubine kroz Tightest prošao je on ikada susreo. Zatim, u krešendo osjećaja, emocija i neizvjesnost sve se činilo da se nasele u mirno i Alex nasmiješio se na Hank, "Ti to učinio! Vi ste me žena! ", Kazala je. . .

"Boli li?" Hank pitao.

"Nije bilo mnogo više."

"Želite li nastaviti ili bi yo. . . "

"Želim ići na i završiti ovaj. Želim da bude dobro za vas! "Ona prekinuta.

Hank se preselio njegov alat leđa samo malo i umetnut u potpunosti kao Alex je rekao: "Mmmm! To se osjeća tako dobra! "Tada je eksperimentirao malo više i nastavio da biste dobili povoljne odgovora. Uskoro, on je tražio blagi coital ritam i Alex su mu se pridružio u pokretu.

Svi prerano, Hank osjećao kraj. . . to je prokletstvo njegove mladosti da mu je nedostajalo izdržljivost.
Kao što je Hank preselio nad njom da joj poljubac, on se ispričao za iznenadni potez. . . Ostavljajući za nju frustriran, a ona odgovorila da bih se drugi put uskoro. Oni su ležala zajedno, uživajući u nevjerojatnim intimnosti koja dolazi nakon seksa za možda sat vremena prije tijesan mišiće i potreba za potez natjerao ih da biste dobili gore i tuš. 

Нема коментара:

Постави коментар