.

субота, 21. мај 2011.

Sex matorke


14-satni dana ubijali joj, devet u isto toliko dana. Barem ova kriza bila gotova, no Vanessa znao da postoji još jedan čeka oko kutu. To nije uopće ono što je ona mislila ona se prijavili za kada je bih prodala svoj posao na one idiote iz New Yorka.
U početku, ona je mislila da je sve slatko posla: 3,5 milijuna dolara  matroke za sex  za tvrtku koja je uzeo 10 godina za izgradnju. Ona bi se mogli lounge oko za nekoliko godina, a zatim možda i pokrenuti još jedan s bilo novca je ostalo. Ona i njezin muž konačno će biti u mogućnosti učiniti mnogo stvari koje uvijek bih govorila o tome.
U jedanaestom satu, "investitori" su shvatili da ne zna ništa sve o tržištu, odnosno tvrtku, tako da bi restrukturirala posla: 3,75 milijuna dolara, plus 10% dobiti za narednih 5 godina, ali ona je morala ostati na 18 mjeseci i poučavati netko drugi užad.
Nije trebalo dugo da se spirala prema dolje. Ljudi ona je morala trenirati znao ništa o tome kako pokrenuti posao. Sve ona bi izgradili počela raspadati, a ona je utvrdio da više nego često ne, ona je radio kao težak, ako ne i teže nego kad je prvi počeo u trgovini.Hvala bogu ona jedina ima tri mjeseca lijevo prije nego što možete gotovinom i dobiti pakao vanjska strana od tamo.
To je nakon 11:00 po vremenu je izvukao u svojoj garaži. Unutar matorke za zestok sex  kuće je odšetala do kupaonice, raskrivanje off joj odjeću kao što je ona otišla. Njezin suprug bio je u Phoenixu na posao (nadamo se posljednji put), tako da nakon uzimanja dugo vrućim tušem, ona popela pravo u krevet. Uskoro, danas bi samo biti još jedan u dugom nizu loše snove.
Nakon 3 sata bacanje i tokarenje, Vanessa shvatio da je ona još uvijek previše rana do zaspati. Odrastajući, ona će ići na duge vožnje kada se ona nije mogla spavati, ali ona nije učinjeno da se u godinama. Udaranje natrag pokriva, ona je zamahnuo njezine noge preko ruba od kreveta i sakupljali oko za neke odjeće. Prve dvije stvari koje je pronašla su stari tenk vrh je volio nositi po kući, i kratka suknja ona bi nosile prije par dana. Ona nije 'gnjaviti s cipelama ili rublje, ona ne planira da se zaustavi bilo gdje.
Ona je vozio uz međudržavni za neko vrijeme, samo sretni da imaju prozore dolje, radio svira, a cesta iza nje. Kao milja ticked off na mjerač za pređeni put, ona osjetila dan napetosti odvoditi. Kad je dosadio sa autoceste, ona je izašao i počeo navijanje kroz malo gradova i natrag ceste, bez stvarne odredište na umu.
Vozeći uz posebno pusta cesta, osjećaj izoliranosti operu nad njom. Ona je osjećala iracionalno trebaju biti bilo gdje, ali tamo. Gledajući na sat, ona je istaknuo da je 3:00 u jutro. Do naprijed, na cesti pružio beskrajno u crnilo. Ona nije imala pojma gdje je, ali je uvjeren da bi mogla odustati. Ona je okrenuo joj kotačima oštro lijevo i napravio polukružno, prebrza vožnja natrag put došla.
Ako ona nije bila toliko zabrinuti s uzimajući vikend sa matorkom daleko od tamo, možda ste primijetili ograničenje brzine znak, ili barem neoznačeni policijski auto skriveni u grmlju pored njega. Čim je ubrzala je, automobil lurched na cestu iza nje i popucali na plava i crvena svjetla. Nije bilo ni na koji način je ona vuče više po strani ove prometnice, ona čuva ide dok je ona došla na cesti restoranu koji je bio zatvoren za noć, dobro osvijetljen parking istaknute ispred.
Neoznačeni automobil izdvajali u iza nje, te se stao stanje policajac. On je bio medvjed od čovjeka, barem 6'4 ", puna i široka u prsima, s isklesanim čeljusti i ramena lako mogao odmoriti kuću na. Pogled na njegovo lice kao što je on ubrzo pristupio vodio Vanessa do zaključka da joj je najbolja opcija je uzeti kartu, te se kući čim je mogla.
"Večer gospođo", rekao je duboko. "Licence i registracija, molim vas." Ona je morala doći preko na pretincu za rukavice kako bi ih preuzeli, zbog čega joj suknju za pješačenje i otkriti značajan dio njene butine i kuka. Ona je odlučio da neće povući ga dolje, u nadi da će privući što malo pažnje na činjenicu da ona nije nosio bilo donje rublje. Sjedila je natrag gore i predao policajac.
Dok je on otišao natrag u svoj automobil u vožnji joj informacije, Vanessa zatvorila oči i uzeo nekoliko dubokih breaths. Ona je potrebna da se smiri, inače je bio idući u dobiti u svim vrstama nevolja. Nagli prodor policajac glas joj zapanjio.
"Gospođo, znate li zašto sam vas zaustavio?" upitao je, sija njegova svjetiljku u automobilu. Ona je odmahnula glavom. "Ograničenje brzine na toj cesti je 35, da li vi imati bilo koji ideja kako brzo ćeš?" Opet je odmahnula glavom. "Jeste li za piće večeras?" Prije nego što ona može tresti glavu ponovno je zalajao, "Govori mi!"
Njegov ton je njezin skok "Ne gospodine, nisam", kazala je odgovorio meekly.
Cijelo vrijeme on bi bio donošenje snop svjetiljku nad svojim tijelom, prateći uz njezine grudi, joj prepone, gore i dolje joj gole noge. Kad je pogledao u njegovo lice činilo se da hrvanje s nešto.
"Izađite iz auta molim vas, gospođo", rekao je na kraju, kreće natrag dati svoju sobu otvoriti vrata automobila, ruku na kundak svoje oružje u slučaju da je napravio iznenadni potez.
Vanessa srce pala na trbuhu. Uzimanje još jedan dubok dah, ona je otključana vrata i gurnula ga otvorite.
On gestured sa svojim bljeskalicu. "Molim vas da hoda linija, i zaustaviti ispred trijema."
Na parkiralištu šljunka bio je topao i šljunčane pod matorke kurve  njezinim bosim nogama. Hodala je najbolje mogla, ali joj nervoza napravio joj tresti loše dovoljno na korak off line nekoliko puta. Kad ona bi došli do kraja, ona se okrenuo i pogledao natrag na njega. Zalagao se za nekoliko minuta ocjenjivanje njezin nastup, a zatim joj se pridružio.
"Ne tako dobar. We're idući u probati neki drugi." Koračni natrag malo, nastavio je, "Molim podići vaše desne noge kao visok kao možete, to na savijanje koljena."
Bila je svjesna da joj je suknja je rasla po stopi mnogo brže nego što joj je noga bila kreće. Ona je počeo da niže noge, ali mislio bolje od njega nakon policajac pucao joj prijeteći odsjaja.
"Sada, molim niže ga i podići lijevu jedan." Je li to drhtaj je čula njegov glas u? Ona je gledao preko na njega kao što je podigao drugom nogom, i primijetio da je značajan izbočiti u prepone na svoju uniformu hlače. Pod drugim okolnostima, ona bi biti nevjerojatno uzbuđena.
"U redu, to niži", rekao je gruffly. Ona je učinio. "Sada, okrenuti i suočiti se s ogradom. Ispruži ruke paralelno na tlo, zatvorite oči, i dodir vrh nos s desnom kažiprsta."
"Sada, s lijeve strane", kazao je od odmah iza nje. Ona nije čuo ga kako se kreće.
Kad joj je bilo učinjeno, rekao je: "Sada, svojim očima i dalje zatvorena, staviti ruke na ogradu."
Čim je učinio, ona je osjetila hladan čelik lisice na oba zapešća. Njezine oči otvorene pucao.
"Što je ovo?" ona rasprašenih. "Ja sam u pritvoru."
"Ne", rekao je, podižući suknju nad bokovima i kreće noge, osim sa svojim čizma. "To ću samo napraviti stvari malo lakše."
Prije nego što je mogla pitati što je on pričaju, on je polako počela trljanje joj dupe, kreće se i oko obrazima, i dolje između njezine pukotine.
"Što radiš?" pitala, njezin glas počinju rasti. "Ja ću vrištati."
On chuckled. "Idi naprijed. Ovaj put je Deader od groblja u ovo doba noći. Računajući vaš automobil tamo je bio jedan automobil na sve to pomak, a samo četiri preko iste smjene cijeli tjedan. Učiniti sve buke koju želite. Pakao, to je ćemo učiniti više zabave! "
Tako je učinio, na vrhu joj pluća, kao i kick dobra matorka za sex  i skok, i povucite prema lisice. Ona šutirali snažno iza nje, ali on ih jednostavno zaobisao. On je ošamario joj dupe, svoje velike ruke žeže oba obraza.
"Nije pametno", kazao je upozori. "Ako se spojite i ja pass out, magarac je okovan ovdje dok sam se probuditi." On je ošamario ju nekoliko puta preko magarca. "Samo se opustite i uživajte", nastavio je, radi svoje prste uz nju ispucati.
Ona ušutka dolje i zatvorila oči, rezak dolje na nju donju usnicu i pokušava zamisliti da je bilo gdje, ali ovdje. Ona je koncentriran na pokret njegove ruke, nakon to je put s njom um, pokušava sebe odvratiti od poniženja je bila patnja. Njegove ruke slijedio put uz nju ispucati, zaustavljanja na zafrkavati joj šupak, a zatim se kreće prema dolje joj vanjske usne i back up. Polako, počeo joj maca za vlazenje pod svu pažnju, te je počela guranje nazad, pokušavaju montirati svoje prste kada je dobio dovoljno blizu.
"To je to", rekao je prosiktala. "To je djevojka."
Vanessa dahnu kada je zamijenio prste sa svojim jezikom, to kovitlaju više joj maca usne od iza. Njegov jezik je vruće i teško i skliski, njezin premazivanje smjesom od pljuvačke i sokovi bila je pomisao o tome. Počela je to jebeni, pokušavajući ga zgrabiti s njom maca i izvući rezervirati joj bradavice su hard rock i stoji iz nje tits. Ona je ljuljala naprijed, tako da ona bi ih trljati protiv ograde. Nakon malo imala ritam ide, ispaše joj bradavice protiv ograde, a pritiskom na njoj pizda na svoj jezik. Ona osjećala prekrasno.
Bila je toliko izgubio u osjećaj da ona ne shvaća on bih prestati joj liže dok nije osjetila nešto novo protiv nje maca. Tvrdi i okrugle, u početku je mislila da je to njegov penis, ali njezin um je inzistirao da je to previše velik i krut za to.
"Što ti .. uugghhhh!" Njezina rečenica je bila prekinuta.
Bio bih ukloniti njegov pendrek iz pojasa pištolj i imao je potisak u njoj maca. Ona nije bila mala djevojčica, ali ona nikada ne bih jebeno ništa kao pendrek prije. To je bio najmanje dvostruko veći od oko kao držak metle, s grebena na jednom kraju da bi bolje prianjanje. To je bio kraj umišljen da je on bio njezin jebeni s, a ona je mogao osjetiti svaki greben soj prošlosti svoje unutarnje usne i skrivati ​​se duboko jebacina oglasi  u sebi. U početku, on samo ograničen koristi držanje, šireći joj široka i poticanju zidovima joj maca. Nehotice stisnuo je dolje na njega, pokušava ograničiti kretanje, međutim, sve što je učinio povećanje trenja, koja je bila još vlažnija. Unatoč sebe, ona je počela stenjati.
Stenje potaknuo policajac na. Počeo je manevar pendrek dublje, radi sve više i više od toga u, a zatim povlačenje cijeloj dužini. Bilo je tako velik! Bila je vidio zvijezde, ali ona je dobivanje hotter i hotter, i počeo trljajući joj bradavice protiv ograde brže.
"O, da, oh yesssssss. Fuck me. Ohhhhh." Ona je pjevan.
Vanessa povećao ljulja gibanje, jebote pendrek leđa dok je ona zadirkivali joj bradavice.Ona nije briga više da je ona izvan pored ceste iskorištavanja. Mogla je osjetiti sve napetost bila bih bio težak za puštanje početi mjehurić gore, kuhati, joj gura prema zemlji drobljenje orgazma. A ona ne može čekati za to izdanje.
Kao da čitate njen um, sljedeći put on je povukao pendrek, on izdvajali svi put out. On je stajao maca zurenje i trzanje, pokušava uhvatiti u pendrek koji je imao ispunjen je kratko vrijeme prije. Počela je žestoko tresti, njezin orgazam okrutno prekinut.
The Trooper smijali. "Ne brini dušo, nismo učinili."
Napustio ju lancima na front, a on skočio u njegov automobil i vozio oko leđa. Nekoliko minuta kasnije, vratio se oko nje. Spretno, on je otključan lisice, a zatim brzo premjestiti rukama u font za nju i zaključao ih natrag prije nego što je shvatio da je ona bez ograde.
"Let's vidjeti što je to zapravo izgleda," rekao je, povlačenjem joj tenk vrh preko glave i prema dolje oko ruke. "Sveti sranje!"
Reći da je Vanessa je veliki tits je kao govoreći: Grand Canyon je bio veliki magarac rupa.Velika i čvrsta, veličina zrelih lubenica, bez obzira što je ona nosila se činilo da prosuti.Ona nikada ne bih nositi grudnjak jer nije mogao naći jedan koji je dovoljno udobna, ili za taj tvar pokrila, tako da ona samo pogoduje blousy odjeću. Ona nije bila na mjestu, ali gdje su sagged pod vlastitom težinom, pa su stajali čvrsto i lijep protiv ostatkom njezina okvira. Kad je imala rožnate (kao sada), bradavice zaglavi u dva zupčasta točke raste u dužini od 1 / 4 i 1 / 2 inča. Inače roza bradavice
okrenuo duboko crveno. Upravo sada, konstantna trljanjem ograde su ih tamne tamnocrvena, a oni se okrenu natečene i spremni da eksplodiraju.
Mami, on je pognut i uzeo jedan u usta, sisanje na njega, uzimajući ga lijepo i mokro.Ona je odgovorio da je gnječenje u usta. On je počeo grickati na nju i njezine noge izvijen, osjeti pucanje kroz nju prepona previše izdržati. Jednostavno, on je pognut i njezina scooped gore. Bila je velika girl.almost 5'10 "i lako £ 160, ali joj je podigao kao da je napravljen od papira.
"Uh uh, malo dama. Ostani sa mnom sada."
Izrada svoj put s njom oko leđa, stavio joj dolje pokraj policijskog automobila, pazeći da joj ustati. Nasilno, on ripped tank top s rukama, i izvukao suknju prema dolje, ostavljajući joj potpuno gola u približavanju jutarnji zrak.
U svitanje svjetlosti, ona je shvatila da je drugog čovjeka kako leži na tlu na pokrivač pokraj automobila, pijetao pokazujući ravno gore u zrak. Osuditi stvar je bila 14 cm ako je palac, i debela oko kao svjetiljku.
"Tko je to?" upitala je, oči zalijepljen na čovjeka penis.
The Trooper nasmiješio. "O njemu? To je Sarge. Upravo sam bio jebacina oglasi   uzimajući li spremni za njega. Ste odabrali krivu večer kako bi se zaustavio zbog prebrze vožnje. On je nije bilo maca u gotovo mjesec dana."
Ona je mogla vidjeti zašto. On je najveći penis ikada čuo, a on stavi porno filmova je vidio na sramotu. On je imao medij graditi, možda šest stopa visok, plave kose, i glatko tijelo.Pogledao je prosjek, ona vjerojatno bih ga proći na ulici obično.
"Opet, slobodno da sve buke koju želite, nitko vas neće čuti." On nasmiješio dok je on započeo je svoje cipele i pao njegove hlače. "I nikad nisam vidio ženu koja još nije cika kad Sarge stavlja u` em Ali ne brinite;. Ja ću vam pomoći malo. "
On je pognut i grubo vodio jezik naprijed-nazad preko Vanessa je bradavica. Nakon što su hard rock opet, počeo je sisati i grickati ih, što joj jaukanje i počinju joj maca cijeđenja ponovo. Sarge scooted pod njom tako da je mogao položaj njegov penis pravo pod nju maca. Osim sisa, bradavice, on je također koristio svoj prst za masažu joj pukotine i palac primjenjivati ​​pritisak na klitoris. Ona je iz svog uma, a maca sok je zapravo kaplje iz njezina maca na kurac ispod nje. Bez upozorenja, Sarge dosegla gore i uhvatio je za bokove.
"Čvrsto držati", kazao je grunted, ramming njegov penis glavu i prvih nekoliko centimetara njegov penis u nju.
Ona mora imati onesvijestila trenutak, jer od jedne minute činilo se kao da bih išla lice prvi u sunce, a sljedeći je bio kao da je netko bio guranje svoje ruke u njoj do svoje lakat.Također, tu je još jedan veliki penis visi u njenom licu da se ne sjeća ikada vidio prije.
"Open wide."
The Trooper's penis je gotovo kao debela kao Sarge-a, ali samo oko pola tako dugo.Polagani, odmjeren potisak na ogroman penis u njoj maca probudio orgazam koji je bio odbijen joj ranije. Pohlepno Vanessa usisan na penis glave visi ispred nje, istezanje joj usta kako bi se stane. Mogla je osjetiti pumpanje krvi kroz nju, imajući to teško. Kao žena imala je jezika na njegov ljutiti razrez, degustacija precum kao što je radio da je način na površinu. Lisice donio joj ne može sama podržati s policajac stoji. Njena glava, održati između njegove ruke kako je jebeno joj lice, bio je zapravo jedina stvar koja drži uspravno.Kao što joj čeljust navikla na veličinu penis u usta njezina je radio više i.
"Opustite svoje grlo i disanje kroz nos", kazao je snarled. "Želim da se dublje."
Bez čekanja za nju da se prilagodi, on oslanjao na on, gura glavu nad nju jezik i prema njoj grlo. Ona se borili za otvaranje joj grlo, strahujući da bi ona stvarno uguše. No, nakon nekoliko trenutaka, to lakše klizila, a ona se osjećali kao dva cocks u njoj su radili prema zajedničkom sastanku točku.
Sarge prebacio svoju taktiku iznenada, što joj glasno uzdiše, i dopuštajući penis u usta njezina podnijeti čvrsto do stidne dlake. Počeo ramming cijeloj dužini njegov penis sve dok ne pritisne u pelvises, a zatim polako povukao, samo da ga ovan vratiti natrag. On je udario tako jako da joj klitoris gumiran sa svakim snažno prema unutra potisak, i to zadirkivanje, to modrice.
Također, bez upozorenja, policajac je objavio svoj glavi i izvukao njegov penis out, koračni daleko. Ona je morala baciti rukama ispred nje brzo da bi od udarca automobila da je bio naslonjen. Kroz sumaglicu užitka i boli osjeti koji dolaze iz njezina maca, Vanessa je postao svjestan pokreta oko nje šupak. Jebena je ona trajna napravio joj nesposobnim za bilo govora, osim jauk i jecaje, pa je počela tresti glavu. Ona lučni leđima kao thumb probed prošlost joj analni prsten i počeo kretati i izlaziti, u vrijeme s jebena je ona prima.Počela je stenjati duboko u grlo joj, početna bol dajući način za zadovoljstvo jer je prilagođen osjećaj nešto u magarca. Često bih poigravao s idejom o analnom seksu, ali nikada nije bio dovoljno hrabar da ga probati.
Gotovo čim je ona navikla na njega, na palac popped out,  jebacina oglasi  samo treba zamijeniti glavu penis. Polako ali sigurno on gura, dok glava klizila rezervirati
"Uuunnnnngggghhhhh", rekla stenjali, koja se proteže prema nebu. The Trooper čekali, njegov penis glavu istezanje joj šupak, a ona se navikla na osjećaj nešto tako velike tamo. Prijedlog lupa u njoj maca pomogao rad penis u magarca dublje u.
"Uh huh, uh huh, uh huh, uh huh," rekla moaned više i više kao što je i dalje u. Konačno, njegov pubic hair brušenog obrazi joj dupe u isto vrijeme Sarge pogoditi dno, a raketa eksplodirala u glavi .
"O, moj Bože!" vrisnula.
Dvojica muškaraca počeli lupa u nju s obnovljenom energijom. The Trooper dosegla oko stisnuti joj bradavice kako je bušenih u nju, dok Sarge na veliku brigu kako bi bili sigurni da je udario joj klitoris svaki put. Njih troje se preselili grčevito sinkronizirane kao sunce lagano ustao, znoj koji pokriva njihova tijela, miris seksa miješanje s mirisom na otvorenom i ranih jutarnjih sati. Obojica su čvrsto držite na bokovima, guranje njihove cocks u što se tiče oni će ići.
To je bio iznenađujuće da ona nije sperma ranije, to je uzeo njeno tijelo malo da se prilagode kazna je trajna. Duboko u dnu trbuha, njezin orgazam razbio labav, i ona može osjetiti peckanje početi širiti, prvo se na noznim prstima i prstima, a zatim se prema vratu.To dosegao joj klitoris i bradavice u gotovo isto vrijeme, te je izbio u loptu osjećaj da se osjećali kao rogoz se osjećate kad otvorite vrata od zgrade u plamenu.
"Uh huh, O Bože, ja sam. Yes.yess .. da .. AAAHHHHHHH!" ona vrisnula, potresan ptice na drveću oko nje.
Joj maca i šupak i ugovorenih s snagu njezin orgazam. Pritisak gurnula obojica prošlosti razbijanje točka, a oni potopljena oba njezina rupa sati uzdržljiv sperma. Oboje su dovoljno velik da i dalje joj jebote dok pumpa tok tok nakon sperma u nju, uzimajući svaku rupu više podmazan kao što su popunjena nju. Sklizak osjećaj na cocks klizna napora u nje ju je doveo brzo drugi orgazam gotovo odmah kao prvi završio. Kada su učinili, i muškarci i dalje ležao, gusto cocks ugrađen u njoj rupe, sva tri duboko disanje.Oni uzburkao kao zvuk prometa porastao stalnim oko druge strane restoran, siguran znak da su ljudi ubrzo će biti dolasku.
The Trooper ustao, njegov penis kliženje vanjska strana sa pop. Bez riječi, on je ubran gore Vanessa, oslobađajući Sarge's penis od nje maca u tom procesu. Shakily, ona je stajala dok je unfastened lisice, sperma driblinzi debelo iz svog maca i šupak, i crveni i enflamed i razjapljenih iz lupa.
Postizanje dolje, on je pokupio svoju uniformu tuniku. "Bolje bih nositi ove", rekao je, bacajući joj svoju uniformu tuniku.
Dok ona navučen na gumbe i to, drugi policajac stajao, njegov penis ljuljanje masivno među njegovim nogama, a okupio je deka i bacio ga u auto. Zatim obojica povukli na svoje hlače i vjetrovke, a popeo se u automobilu. Kao što su okretanje vozila oko napustiti, onaj s ogromnim penis Spustio njegov prozor i održava se poslovne kartice.
"Ako ste ikada dobili osjećaj kao da opet prebrze vožnje, dajte nam na poziv", rekao je smiješeći se.
Rolling prozor natrag gore, oni otjerali. Vanessa podigla svoju suknju i hodao po strani zgrade, gdje je dobio u svom automobilu i nastavio niz cestu, sunce sada čvrsto na nebu.
Ona je shvatio ona još uvijek ne znam točno gdje je, ili kako doći kući. Možda ona će se izvoditi u policajac na putu, ona misli, kao što je nesvjesno dosegla dolje i počeo igrati s njom klitoris.

Нема коментара:

Постави коментар