.

четвртак, 10. март 2011.

Jebacina oglasi


Kao što je Joanne joj je sveučilišni posao ispred TV u subotu navečer, čula zvona. youtube jebanje Ona je položiti svoju knjigu i ustao. Ona je pogledala kroz mali otvor i valjane oči. To je bio Carl, prijatelj njezina korak tata, Carl je bio tridesetih godina, ali prilično zgodan u prilično turobne kakav način. On nikada nije oženjen, umjesto preferiraju putovati u egzotične više krajeva zemlje često mjesecima u isto vrijeme .. nešto što većina žena ne bi tolerirao.
"Hej Carl, što je gore", rekla je ležerno.
"Bio sam u potrazi za tvoj tata, on je oko?"oglasi jebacina  Joanne nikada razumjeti Carl. On je bio u svojim kasnim tridesetim godinama, a ne loše izgleda, ali on nikada nije bio oko žena i družili sa svojim roditeljima.
"Ne, žao, oni su daleko za vikend", rekla je ona. "Ali on će se vratiti sutra."
"Oh, bez brige, samo sam htio posuditi svoj golf rukavice."
"Evo, dolaze na u ... Ja mislim da su u garaži."
Joanne ga je vodio niz hodnik u garažu. Carl je bio iznenađen vidjeti kako neuredan Garaža je od ostatka kuće je uvijek zadržao besprijekoran. Kao što je Joanne počela navijali kroz hrpe smeća i nereda, Carl počeo primjećivati ​​stvari koje on nikad prije primjetio. Iako je imao samo poznat Joanne za nešto više od prije dvije godine, činilo se je odrasla toliko. On je u ljepoti žene ispred njega, pune živahan grudi, ravan trbuh, a noge da se činilo .. dobro ići na zauvijek. Gledajući njezino lice je primijetio se činilo da sjaj s mladima i sofisticiranost. Zatim je savijen prema dolje gledati kroz kutiju sportske opreme koja je bila kad Carl vidio nešto što nije niti smatrao bi utjecati na njega. Njezina stražnjicu ... .. suknju, popeo se i vi mogli vidjeti golim stražnjica samo pokrivena najtanji trake materijala. On nikada nije mislio djevojke gotovo pola svog doba bi ga krut, ali je mogao osjetiti prvi znakovi njegova montaža kao što je on buljio u viziju ispred njega.
"To je samo sam vidio vas savijanje prema dolje, zatim kava je napravio svoj T-shirt vidjeti-kroz, a ja ne mogu pomoći"
Odjednom Carl je jolted iz njegovog trance kao Joanne uzviknuo: "Ah ha! Ovdje su: "On je osjetio neugodan za sve koji imaju takve misli, ali bilo je prekasno. Joanne je primijetio njegov stare i još važnije, primijetio izbočiti u Carl's hlače.
Je li joj mašta nije bila sasvim siguran, ali je vidjela definitivno udubljenje u svoje susjede hlače. Na način da saznate .. Bacila je jedan od rukavica dolje ispred nje, ona je savijena prema dolje opet, ovaj put dovoljno daleko kako bi provjerili da je mogao vidjeti što leže dolje joj bič. Okretanje glave blago je mogla vidjeti, Carl's montaža rasti. On nije mogao pomoći, bio je hipnotiziran.
Joanne je um počeo utrku. Ona bi imala spolni odnos jednom sa svojim starim dečkom, ali oni su oboje djevice tako doživljaj je bio nespretan i neugodno. Joanne je odlučio da se to sporo i vidjeti što se dogodilo - nakon svega, svima je uvijek govoreći joj da se više spontano.
"Želite li kavu?" Upitala je.
"Pa ja bi trebao biti stvarno ide, ali ... Naravno zašto ne", odgovorio je bezopasno.
Razgovaralo se za nekoliko minuta, a Joanne napravio kavu. Ona se koristi ovo vrijeme da se odlučite na plan, samo da se prekidati aparat za kavu. Joanne misao kao ona izlije kavu. Ona je ostavite da se ohladi, a prije nego što ju je doveo na to Carlu. Ona je napravio njezin put prema njemu dok je ona bila centimetara od njegova lica.
"Oh", rekla usklikne namjerno izlijevanja kave preko njezina prsa. Ona je počela da ga obrišite, još uvijek cm od njegovog lica, pazeći da četkom joj ruku nad njom braless bradavice, nanoseći im da otvrdne. "Evo, neka mi se salveta", rekla je dostizanje nad njim prema counter, gotovo četkanje njegovo lice s njezine grudi. Carl nije mogao vjerovati, to mora biti pravi znak?
U trenutku ludila ona sama dozvoljeno da padne natrag i slijetanje na krilu mu straddling. Osjećala je njegov oticati kopanje u nju prepone kroz njegove hlače i navlažiti joj maca. Mimo vremena ustala je velika mokro mjesto na njegove prepone. To je mogao biti njegov pre-cum ali Joanne znao bolje.
"Ja sam tako žao", rekla je, i počeo brišući licu mjesta, uzrok njegove muškosti rasti, tako da su na licu mjesta čak i veći.
Neugodno joj neprimjerene radnje, Joanne pokvario i plakala. Carl činio njegov najbolji utješiti. "Joanne, ne plači, ja sam onaj koji bi trebao biti žao. To je samo sam vidio vas savijanje prema dolje, zatim kava je napravio svoj T-shirt vidjeti-kroz, i nisam mogao pomoći. "
Ona je okupila joj pribranost i nije joj najbolje da se vrati joj plan. Grčevito Joanne poljubio ga, prisiljavajući joj jezikom niz njegovo grlo ga gura natrag dolje na kauč.
"Jeste li sigurni?" Karl je uspio reći između poljubaca. Prestala je još jednom, zbunjen, i kimnuo. "Onda neka je uzme ga usporiti", Carl je rekao i on svoje prste skliznula dolje joj trbuh sve dok nije dosegla dno svoje T-shirt. On je podigao preko glave, otkrivajući njezine grudi, ona blushed kako ih miluju. Carl polako svatko u ruku i podigao bradavice na njegovim ustima. Kao što je isisan Joanne pustiti van nisko soft stenje od užitka.
Ona je skinuo majicu i posegnula za njegov remen zakopčati. Carl ju zaustavio i njezin utvrđenim, izašao trener i kleknuo pred njom. Zatim je raspakirali suknju i neka ga ispustite na pod. Joanne shuddered.
Sa samo joj drenched bič zaštite joj maca, Carl rastao sve više i više, njegov penis bolan na njegove hlače.Gurnuo joj tange na stranu i zadirkivali klitoris sa svojim jezikom. Bez njegova joj čak ulazak, ona skliznula u svom prvom orgazmu, dahtanje glasno i cumming teško.
Carl unzipped njegove hlače i skliznula njegov penis u usta. Željan da molim, ona gotovo da proguta, crpne teško dolje joj grlo i back up. Došao je brže nego ikada prije, cijelo vrijeme pitate kako gotovo djevičansko mogao dati takve dobre glave. Ona se proguta svaku kap. Carl srušio pokraj nje na tepih.
Joanne je sada oporavio od svoje prve orgazam, ona je počela sama dodirivanje, ona je nešto što nikada ne bih učinio prije ovog. Carl postaje teško ponovno je gledao prstima sonde i istražiti prije nego ona četka svoje usne s njom cum soaked prstima, Carl lizali željno.
Kao što je vidjela njegov penis nabubri opet, joj uzbuđenje rastao, sjedila je na vrhu njega, njezin povratak na njegovo lice, i počeo brušenje na njega, uzimajući njegov ubod sve na putu u njoj i natrag van tako da glavu skoro ispao prije crtež je sve na putu natrag u her.She ga vozio za vrijeme dok su obojica počeli ljulja u sync. Carl osjetio joj zbijeno maca stisnuti i njezine noge početi tresti. Njezina Fanny mišiće stisnute njegov penis na rubu cumming. Čim joj vrhunac prošao, ona okrutno izdvajali od njega, ne dopuštajući mu zadovoljstvo zakopavanja njegova opterećenja duboko u njoj. Ona smirked i otišao, ostavivši ga s likom magarca wiggling niz hodnik.
Joanne vratio sa zločestom pogled na njezinu licu, rukama iza leđa, očito nešto skriva. Ona je sama smještena u 69 na njihovu stranu. Ona lizali mu pulsira član dok nije osjetila ga skliznuti tri prsta u nju usisavanje maca .. Ona pumpa teže i teže rukom dok grickanje u glavu. Joanne joj je treći orgazam,  jebanje i druzenje dok joj je ruka ga je doveo na ono što će biti njegov drugi.Samo za seks
Došao je teško, škropljenje vrući ljepljiva sperma. Ona se koristi Carl's sperma za podmazivanje dildo joj je skrivala iza leđa. Baš kao što se činilo da je stisnuo svaku posljednju kap iz ona skliznula u vibrator svoga magarca rupu. Bez stanke za svoje je proveo penis ponovno stvrdnuti, on je osjetio hrpe svježeg cum ubrizgavanje iz njegova penisa, Joanne je bio iznenađen koliko ... prije nego što se srušila na pod, potpuno iscrpljen i druzenje i jebanje oglasi  temeljito zadovoljni.
Nakon odmora, Joanne započeo čišćenje tepiha i kauč, obje su bile natopljene s njom cum. Carl ostavio u transu golf rukavice u ruci, iako golf je zadnja stvar na pameti.
I oboje su bili željni za sljedeći put joj roditelji bili vani.

Нема коментара:

Постави коментар