.

понедељак, 9. мај 2011.

Seks hot matorke


Glazba je bila malo glasan za Kaye okus, ali studenti činilo se da imaju dobar provod, i Kaye ne stvarno imati ništa drugo učiniti, tako da ona nije umu da kada glavni Ray Devlin ju je zamolio da pratitelj subota noćni ples u školi teretanu. Lokalni DJ je svira sve najnovije CD-a, te s oko pola sata da ide, on je imao usporen tempo dolje, dajući djeci priliku da imaju nekoliko spor plesovima. Izgledalo je kao da će ispasti da bude jednoličan večer, dok Cal Norridge pojavio. Desno od dobiti ići Kaye mogao vidjeti da je pio, pa je brzo krenuo prema njemu kako bi se spriječilo bilo potukao se mogao pokrenuti. Kada je izašla pred njim, joj nosnice bile pune opor miris svježe liker, a ona se nada da bi mogao dobiti ga ostaviti bez izazivanja prizora.
"Cal", ona je počela ", jer ste pili mislim da je hot matorke  bolje ostaviti, imovine škole i nema mjesta za tu vrstu djelatnosti!"  Cal je dao kratke oštre smijati i odgovorio insolently, "Tko je bio pio, hotline matorke ne vidim tko pije!" Uzimajući ga pod ruku, počela ga dovesti do ulaznih vrata, ali umjesto da ide van, on veered off i na čelu jedne od niz tamnih hodnika, smijući se i pjevajući kao što je on otišao! "Pijani kao tvor", mislila je za sebe, kao što je skinula poslije njega!
Mimo vremena ona je uhvaćen gore na njemu, oni  matorke seks hot chat su daleko od teretane, a kako je okrenuo lice joj je rekao: "Hej prilično učitelj, imaš lijepe sise, zašto ne pustiti mene ih dirati, dok poseže rukom za brzo osjetiti! Kaye skočio natrag, ali ne dovoljno brzo, a drski Junior's prsti brušenog nad njom teške grudi! "Prestani", rekla zalajao, "zaustaviti da je ovaj trenutak i otići kući! "Početak i hrabriji, Cal, devetnaest godina star nepopravljiv, brzo joj stjeran i pritisne svoje tijelo protiv njezina, groping magarca kao on izdvajali joj bliže k njemu, i po prvi put, ona je osjetila ubod straha u trbuhu , oni su duge načine od pomoći, a Cal je bio jak kao vol! bori da ga odgurnuti, rekla je kroz stisnute zube: "Stani ovaj odjednom ili ću vrištati!" Cal Samo se nasmijao i pokrivena usta sa svojim prisiljavajući mu jezik u usta, Frenching pravo tamo u dvorani! Ona je gotovo gagged iz okus Bourbon, ali Cal zadržala svoju ljubi, dok je proces puštanja krvi joj dupe s jedne strane, i gnječenje joj grudi s drugim! !
Budući da je mlada žena s prirodno jakim seksualni nagon i ne odmjeren dječak prijatelj, osjećaj da čovjek tako blizu napravio joj koljena rasti slaba i njezin riješiti opadati! Iako on nije bio kao iskusan kao što je netko stariji, Cal mogao osjetiti odmah da mu je za uzimanje, pa spustivši ruku iz njezine boobs, stigao dolje i raspakirali svoje hlače i skliznula mu zadebljanje kurac van u noćni zrak ! Kaye nije mogao vjerovati što se događa, ali joj je klitoris u potpunosti preuzela ju čula, a ona se automatski Matorke hot line  dosegla dolje i polako je počeo fisting hard penis koji je stajao do ponosno između njih!
Dok je ona bila mu radi, počeo je otkopčati Kaye's bluzu, dok je mrmljajući pod njegovim dahom, "Uvijek sam želio vidjeti što je to bebe izgledala, a sad æu dobiti šansu moj!" Njen grudnjak je bio low cut i Lacy, te joj je visio 36D puna i čvrsta u svojim najlon čaše. Kaye grudi je uvijek bio izuzetno osjetljiv na dodir, a ima devetnaest godina stari osjećaj joj se šalju udarni val nakon udarni val ravno joj sada lupanje klitoris, a ona je šapnuo promuklo u uho: "Da li vam se sviđa moj grudnjak, to je D-cup!?! " "Oh slatko jesus, da", on moaned, "Nikad nisam vidio tako nešto!"Kliženje joj boobs iz grudnjak, Kaye potisak prsima prema gore, jasan poziv da želi ga usmeno sudjelovati njezine prekrasne grudi, iako je njegova tehnika je malo grubo, grickanje i sisa joj gumu bradavice uzrokovane joj jaukanje iz glasno i da ga molim za još, pa za sljedećih pet minuta ili tako, ona je dobila sjenica sisa od života!
Uz njezin klitoris raste toplije po drugi, Kaye sve odjednom imala neodoljiv želju da se Cal's penis u usta te ga sisati off! Ona izdvajali joj bradavicu iz usta i ponudio "Moj Okrenimo se sada", i pada na koljena, neka mast montaža pop u nju čeka usta! "Oh, Bože," rekao stenjali, "Ja sam cumming!" Kaye je sada gotovo u bjesnilo za penis, kao i Cal's penis je izbio, ona progutala svaku kap iz spurting beba za kavu!
Nakon savoring vruće opterećenje mladi klinac, Kaye je ustao, naslonio ormar, hiked suknju gore njezin struk, i naredio: "Dobro, klinac, mama pokazati kako je dobra pička lapper možete biti !!!!" Kao magnet privukao metalni, Cal je napravio najkraći put jezik ravno Kaye's maca, gdje je dosadno u njoj na potpuno uspravno klitoris!Sada to joj je bio red da se osjećaju orgazma utrke kroz nju bedra, a ona podiže bradavica joj usta da ubrza proces! Ona je isisan joj bradavice teže i teže, koristeći vlastito tijelo znanja kako bi joj vrhunac još intenzivnijim! Opet, Cal je bio kratko na tehniku ​​i dugo na napor, ali da je uvijek bolje nego što tzv "stručnjak" tuku oko bush i ostaviti vješanje! Gladak jezik sastanak gladak klitoris uvijek uzrokuje Kaye da joj se najintenzivnije orgazme, a Cal je nemilosrdan napad na spol, svoje usne pažnju na nju nipples,  Matorke hot line  zajedno s činjenicom da ona nije imala vrhunac u dva dana rezultiralo u orgazam koji je ostavio joj doslovno trese kao list u snažan povjetarac!
Sada potpuno razbarušen, Kaye brzo počeo sebe stavljajući leđa zajedno, kako bi se mogla vratiti na ples, dok u isto vrijeme reći Cal, "Sada imate da biste dobili vanjska strana od ovdje, ili smo oboje u velikoj nevolji! " Cal joj lopsided osmijeh, joj je pomogao vratiti joj tits natrag u zatvor, i rekao: "Ya znate što, naučiti, mislim da æu trebati neke poslije škole podučavanje na daljinu, zar ne?!?" !

Нема коментара:

Постави коментар