.

понедељак, 6. јун 2011.

Hot seks matorke


Oni su zalupila protiv vrata od spavaće sobe, skoro pada preko, ali jedva primijetili. Oni su također bili usmjereni jedni na druge. Njihove usne stisnute, jezika istraživati ​​jedni druge. Ruke suzenje na odjeću ...
Sarah je stigao u Milan na jednom tog jutra. Ona je pronašla način da joj  seksi matorke  hotela, pokazao i pao u krevet. Uzbuđenje njezinu sadašnju avanture omamljeni od iscrpljenosti, ona je pala brzo na spavanje.
Alarm na njezinu telefonu zvučali u 10:00 Ona probudio, sigurni za trenutak njezine okolice. Onda je došao natrag na nju. To je bio njezin prvi dan u Milanu, gradu koji je trebao biti njezin novi dom.
Nakon što joj šest godina odnos s Evan je završila, ona je odlučila da nema razloga da ostane u Sjedinjenim Državama. Njen san je uvijek bio da se presele u Milanu. Grad je jednom posjetio kao dijete, grada koji je uvijek zastao u pozadini njezina uma.
Nakon što odluka nije donesena, ona brzo postaviti o tome da je stvarnost. Prodaja joj Condo i skoro sve svoje stvari nije tako teško kao što bi se očekivalo. Govoreći: "zbogom joj prijatelji nije tako lako. Ali to je učinio i ona je ovdje.
Njezino srce je počeo utrku kao ona odjurila o njezinu hotelsku sobu. Ona je imala ručak datum s Franzom, jedini kontakt ona je ovdje u Italiji. Oni su se sastali on-line i brzo razvio prijateljstvo. On joj je popunio prazninu na informacije o gradu, odgovorio tisuću pitanja, ponudio milijun uvjeravanja, i pomogao napraviti preliminarni aranžmane za njezin dolazak. On je bio božji dar što se tiče potez je otišao, ali on je također pomogao joj je odvratiti od nje usamljena noć bez Evan. U posljednjih nekoliko tjedana uoči ovog susreta, njihovi razgovori gotovo uvijek imao seksualne okrenuo. Cyber ​​sex je nešto novo, ali Sarah Franza ili "Lestat", kao što je bio poznat on-line, je način da joj žele više.
Bilo je skoro podne, vrijeme je da mu u susret u predvorju. Sarah je uzeo još jedan pogled u ogledalo da provjerite joj šminku i kosu. Imala low cut vrh na koji su pokazali dovoljan iznos cijepanja, vrlo kratka crna suknja i visoke pete. Znala je da je zločesta i da joj haljina kao što je ovaj za ručak datum, ali ona je također znao da Franje će biti razočarani u nešto manje, i nije htjela da ga razočarati.
Sarah spuštao stepenicama prema predvorju. Franz je sjedio u seksi matorke   fotelji za prednja vrata.Ona ga odmah priznaje. Oni su imali zajednički mnogo fotografija tijekom posljednjih nekoliko mjeseci. Iako Sarah je odbio dati na napast za web cam. Ona nije mogla pomoći, ali osjećam da bi to bio prijeći neki nepoznati liniju za nju.
Nakon viđenje joj, Franz stajao. Izgledala je nevjerojatno. On je bio uzbuđen da se sastanak nju, napokon. Ona se nasmiješi kao što je uručio joj jedan breskve boje ruža.Razmijenili su hellos i brzo prihvatiti. Franz poljubi joj obraze i oči susret. Smijao se toplo i prekrasno osmijeh prije govoreći: "Hoćemo li ići?"
Hodali su vrijeme, samo luta gradom stvarno. Sarah mu rekao sve o posljednjih nekoliko dana, koje su bile zauzet sa oprostili i čin vezanje labav završava. Bilo je dobro da konačno biti sluha njen glas, i Franz nije mogao pomoći, ali osmijeh kao slušao joj živčani lupetati. Imali su dosegla svoje susjedstvo i zaustavio se ispred njegovih omiljenih restorana.
"Mi smo ovdje." Ispričao joj je.
"Oh, to je prekrasan", rekla komentirao, ali je jedva čuo riječi, ona je nasmijana opet. Ona je pogledala preko te ga uhvatili s naglaskom na usta.
"Hm, ćemo ići u?", Rekla mucao malo.
Oni su mirno stol za dvoje u kutu. Osoblje je znao Franjo i brzo se pojavio s bocom od njegovih omiljenih vina. Razgovor tekla jednostavno, kao i vino. Njihove prazne ploče bile uklonjene i Franz nije mogao pomoći, ali primijetiti da Sarah nagnuo malo u svom smjeru kao što je ona opuštena, ispijajući joj vino. Bila je tantalizing, njezine grudi su malo manji nego što je bio korišten, ali joj krem ​​boje kože i malo cijepanje joj zbijeno majicu otkrila je što njegov porast temperature. Boga na ono što on ne bi dao na dodir joj sada ... Kao da osjećajući misli, ona je pomaknuo u svojoj stolici, sjeo straighter za trenutak, a zatim nagnuo u tablici. On je zatvoren kratke udaljenosti između njih. Udišete joj miris, zatvorio oči.
"Ja ne mogu prestati razmišljati o tome kako loše želim da te dotaknem." On je otvorio oči sigurni kako će ona reagirati. Njihov prije kontakta bila preko računala, dvije klavijature i oceana odvajajući ih.
Ona grickaju joj dno usne, ali joj uhićenje rastopljeni daleko kad je pogledao u lice i vidio da je strast flamed u udarnim, tamne oči.
To je bio osam mjeseci otkako joj razbiti sa Evan. Ona je bila usredotočena na ostvarenju njezin novi cilj, i tako postaviti na ne dobivanje upletena s drugim muškarcem, da joj je krevet bio prazan za dugo vremena. Put predug za nju ukusu.
Svi trebate je ignorirao nekoliko mjeseci došao rushing kroz nju kao što je gledao na Franz. Znala je da s njim nije bilo prikladno, ali, ona je svjesna odluka da se ignorira mali glas u stražnjem dijelu glave što je ona lizali joj usne i šapnuo leđa "Hoćemo li ići?"
Franz postignut za njegov novčanik i pao je dovoljan iznos novca na stolu. Osoblje bi bez sumnje dobiti velikodušan savjet, ali Franjo nije imao želju da čekati na računu. On je voditi na putu iz restorana i niz ulicu. On je sada vrlo zahvalan za činjenicu da je njegov stan je bio tako blizu, njegovo brzo povećanje montaža uskoro bi se neugodno da se odjenu. On je izvukao tipke slobodan od svoje traperice i otključana  seksi matorke  njegov stan. Hodali su i on zatvorio vrata iza njih. Ona pritisnuta leđima prema ulazima zid. Za trenutak Franz misli imala pogled nekoga tko želi pobjeći.
"Jeste li u redu?", Upitao je. U tom, Sarah lunged za njega. Njezin poljubac je bio težak i strastven, ona ga je nokautirao protiv daleko zid. Ona ga poljubi, pritisnut protiv njega.Boga na ono što su radili?
"Gdje ..."
"Je ..."
"Spavaću sobu?", Rekla je dobio vanjska strana između poljubaca.
"Gore", kazao dahnu.
Nakon još nekoliko dubokih poljubaca, ona ga uhvati za ruku i vodio ga uz stube nasmijana zavodljivo preko ramena. Na vrhu stepenica ona ga je uhvatio opet. Vučenje njegova košulja bez njegove traperice i klizanje ruke prema gore i iznad prsa.
"Bog Sarah ...." On ih je okrenut prema spavaćoj sobi, kao što je on uzeo usta opet, i oni su posrnuli u tom smjeru, nikada razbijanje njihove kontakt.
Odjeća poletio je u svim smjerovima kao što je napravio svoj put u krevet. U vrijeme kad joj utvrđene ona je bila gola i gotovo zadihan. Stajao je iznad nje, u potpunosti sam gol, njegov penis na gotovs.
"Ti si lijepa ..." promrmljao je kako je uzeo u očima joj. Sagnuo mjesto poljubac na trbuhu. On je bio samo u mogućnosti da se malo prije nego što je povlačenjem na svojim ramenima. Pogledao je gore vidjeti joj oči gladno zemljišta na njegov meze.
"Molim vas, Franz, moram ti sada!" On se nasmiješi. On nije mogao sjetiti ikada vidio glad ove razine u žene oči. On se povukao u susret njene usne opet i dostigle su dolje između njezine noge. Ona stenjali kako ju pomiluje. Doista je bio spreman za njega, vlažne i vruće. On se nalazi između nogu i gurnuo sam u nju polako. On je uvijek bio nježan ljubavnik, ali to nije trebalo dugo za njega da shvati da to nije ono što Sarah želio.Ona je uhvatio za svoje dupe i udario joj zdjelicu u njega.
"Lestat molim!" Da ćemo kao i sve ga je uzeo, on je utisnut u njoj, teško i brzo.
Oni su zajedno preselili jahanje nevjerojatan val želje dok je napeti. Ona lučni joj leđa i pritisne dlanova protiv uzglavljem kao ona došla. Kao što je ona plakala iz nje orgazam, on je dopušteno svoj puštanje doći. Ona je napokon opušteno, objavivši uzglavljem, i gleda u njega. Ona je nasmijala i on omotane u naručju. Oni ne govore što su ležala, pokušava uhvatiti njihov dah.
Nakon što je naseljavaju malo, on je počeo stavljanje malo  seksi matorke  poljupci i grickanje po cijelom tijelu. "Poljupci i grize" to je bio kako je završio bilo koji razgovor ili dopisivanje s njom. On sada namijenjena o davanju onih s njom, svaki i svaki. Oni su ljubav iznova počevši s jezikom i prstima, a završava s njom ga straddling i njega jahanje dok su oboje došli opet.
Franz nanijet i iz sna kao sunce sjala kroz zavjese i pao preko krevet. Bila je draped preko prsa on mogao osjetiti njezin dah na svom vratu. Sve je bilo mirno. To još uvijek činilo nestvarno mu da je ova lijepa američki mogao osjetiti kao dio njega nakon samo nekoliko mjeseci govori on-line. A sada da joj ovdje, ona je zapravo došao u Milano, a završio u svom krevetu. Kako je sve ovo dogodilo točno? On nije morao  hot chat seks matorke dugo da razmisli pitanje ipak, kao što je ubrzo počeo grickanje po vratu opet. Ona poljubi se lice i njemu se nalazila opet kao ona umočen joj jezik u usta.
Bog je ta žena imala nevjerojatnu glad, ali je napravio nijedan potez učiniti više nego da ga poljubi. Koji Franz je bio zahvalan za, kako nije bio siguran što je mogao nositi više tako brzo.
Ni jedan od njih registrirane zvuk koraka na stepenicama. No, zadihati se i šokiran "Franza!" Koje su uslijedile je dobio njihovu pozornost.
Sarah sjede i uze u očima žene stoji na vratima. Franz počeo kretati, na proljeće u akciju.Nepoznatih razloga na sebe, Sarah postignut iz ruku mu boravak. sama povlačenjem gore s kreveta, ona nikada nije uzeo joj oči s drugom ženom. Nije bilo sumnje u njezinu umu tko je ta žena bila. Ona ne treba da se javi. Ljepota stoji ispred nje je bila Valentina, Franz djevojka.
Ona nikada nije vidio sliku o ženi, Franz je rekao da ne bi bilo u redu od njega da će joj poslati slike bez svoje znanje, ali ona je opisana na Sarah.
"Zapanjujući" Franz je rekao: "dugu tamnu kosu, tamne oči, karamela kožu, divno tijelo." Ona je sve to i još mnogo toga. Ali sada je stajala na vratima od svog dečka, spavaća soba je prišla golu stranac koji je upravo bio u njoj čovjeka ruke.
"Valentina. Moje ime je Sarah "Valentina uzeo korak natrag i pogledao prema vratima.
"Molim vas, nemojte ići" Sarah udisali. Ona je morala pronaći način kako bi riješili ovaj, da Valentina razumjeti. Znala je Franz brinuli za tu ženu. Ona nije željela biti razlog za njihovu propast.
Valentina steadied i upoznao Sarah oči. Ona kvadrat ramena kao da jednostavno zahtjev izravni izazov.
"Ja, mi, mi ne znači da se to dogodi." Sarah je još jedan radni korak naprijed. "Upoznali smo se on-line. Upravo sam ju preselila iz Amerike. Mi smo imali ručak. Žao mi je, jedna stvar vodi drugoj. Ja ... "
Valentina udahnuti i polako, bez ispuštanja ju popraviti na Sarah oči, rekao: "Znao si moje ime. Znao si o meni ?..."
"Da." To je sve Sarah moglo reći za trenutak.
Zatim je izgovorio "Razgovarali smo o tebi." Deep dah ...
"Ja sam proveo mnoge noći maštao o tebi."
Čula Franz duboko unos daha. Franz znao Sarah želju da se s drugom ženom. On sam žudio za troje, ali su, rano, rekao Sarah da to nikada ne će se dogoditi za njega. Valentina je, kako je rečeno "vrlo konzervativna. Ona nikada ne bi ... "

Sarah očekuje žena vikati na nju, udario ju, oluja iz sobe, nešto, bilo što, ali ona nije potez. Jedina promjena je blagi podići svoje oči i nagiba glave, i tihi "dalje" ...

"Vi ste čak i ljepše nego što sam zamišljala. Rekao sam da je Franz uvijek sam htjela biti sa ženom. Pitala sam o tebi. "
Sarah misli je vidjela neke od ljutnje ostaviti Valentina oči. Je li to biti zamijenjen nečim?Po želji? Ili je to samo puste želje?
"Bog kako si lijepa Valentina. Molimo, nemojte se ljutiti s Franzom. To nije njegova krivnja. Htjela sam vas obje tako loše ... "
Valentina lizali joj usne i Sarah našla fokusirajući se na njima na isti način Franz fokusirali na njezino ranije u danu. Ona je još tri koraka zatvara jaz između njih.
"Valentina, neka mi te dodir. Molim te. "Ona ne odgovori, ali nije bilo zabune vatru koja je plamtjela u njezinim očima sada. Sarah dosegla i brušenog joj ruke preko Valentina's obraze. Ona je okrenuo glavu samo malo u Sarina dodir, otkrivajući joj vrat samo malo.Sarah oslanjao prema njoj i pasu usnice preko Valentina's fišbajn. Ona je osjećala ženske glave lean više u svoje ruke. Valentina je nudio joj vrat na Sarah.
Sarah osjećala tihi kao ona pritisne svoje usne od Valentina's mesa. Ona se preselila u ruci Valentina kosu vodilja druga žena glavu nazad kao ona otvori usta pokrenuti njezin jezik uz njezin vrat prema njoj uho. Valentina je dao malo jaukati kao Sarah uzela režnja u usta. Ona je isisan nježno dok nije osjetila Valentina nagnuti prema njoj. Ona je vodio njezin jezik nad njom režnja nego je počeo grickanje. Njena koljena gotovo je dao kao Valentina moaned opet, malo glasnije ovaj put.
Franz nije mogao vjerovati svojim očima. Da je umro i otišao u nebo? On je pitao ako je to previše dobro da bude istinito. Je Valentina igranje sa Sarah? Ona bi u svakom trenutku okrenuti i otići ostavljajući ih oboje žele? Ne, Valentina nije imala manipulativnih ili pakosno kost u njenom tijelu. Onda opet, ako netko mu je rekao jutros da će uskoro vidjeti svoju djevojku u zagrljaju s drugom ženom, on bi se nasmijao na njih i pozvao ih ludo.
Sarah je u strahopoštovanje. Valentina okusio nevjerojatna. Osjećala Franz promatrajući ih. Želja flamed u trbuhu. Ona je osjećala sama uzimajući mokro.
"Valentina molim, neka mi ljubav s tobom." Prošaptala u svoje uho.
"Pusti me, pusti me ..." Sarah nije mogao pronaći prave riječi: "Molim ..." Ona je molio svaki vlakana njenog bića. Ona je nikada nije želio bilo tko ili bilo što više. Valentina zgazi daleko od nje. Sarah pao rukama.
Valentina je sada u potrazi prošlost Sarah, gledajući Franz. Za trenutak nitko se nije micao. Sarah ne zna što više da kažem. Njezina je glava vrti.
Valentina je bio jedan prekinuti šutnju. Preselila prošlost Sarah prema Franz. Pogledao je prema gore na nju. Njegov izraz mix želje i žaljenja.
"Valentina, ja sam tako žao" je počeo. Ona stavi joj prst u usta da ga tišina.
"Ti su vrlo nestašan dječak", rekla growled u njega. Stajao je tako da je bolje mogao sastati njezin pogled. Ona je spustio svoj prst i tražili njegovo lice na trenutak. Sarah mogao osjetiti vatru iz gdje je stajao.
Valentina je bio ljut na njega, ali nije bio u mogućnosti boriti se želje osjećala. Osjećala je imao, nije mogao biti njezin stoji ovdje, još uvijek osjeća da žene dodir na njenu kožu.To je žena koja je upravo kao da vodite ljubav sa svojim dečkom, njezin Franz. To se ne može joj se da želi tako loše da se dotaknu opet ...
Valentina se nagne i poljubi Franz. To nije bio ljut strastveni tip poljupca Sarah bi se očekivalo. To je bio natječaj, nježan. To je trajalo gotovo predugo. Sarah je htio okrenuti i pobjeći, iznenada osjećaj osvaja sa krivnje. Ona je svjesno spavala s drugom ženom čovjeku. Valentina očito brinuli za Franz. Ovaj poljubac je pokazala da i Sarah znao da Franje osjećao na isti način za Valentina. On svibanj imati čak ju je ljubio. ..
Sarah preselila preko sobe za početak prikupljanja joj odjeću od bili su sletio ranije. Ona je osjećala čudno potrebu smijati kad je vidjela joj majicu visi s vrha Franz komoda ogledalo. Očigledno je imao dosta let nakon Franz baca ga daleko.
Smijeh nije došao. Umjesto toga, Valentina glas učinio.
"Je li to ono što želite?", Rekla je na Franza, njezin glas tekućine, tako seksi.
"Više od Ja vam mogu reći. Ali ... "Sarah pogleda na vrijeme da vidi Valentina podići ruku u tišini ga opet. Ona se okrenula, njezine oči nalaz Sarah onda raking cijelom tijelu. "Ona je ... primamljivo ..."
Sarah prestala disati. Primamljiva? Me? Ova žena pronalazi mi primamljivo? O moj Gospodine ...
Valentina održat joj ruku Sarah, svoj poziv, s njezinim očima, koje dolaze. Sarah pao joj odjeću i prešao na su ove božice zove Valentina stajao. Ovaj put to je bila Valentina red na dodir prvi. Ona je Sarah lice između njezine ruke i pritisne svoje usne zajedno.
Svi misao lijevo Sarah. Ona je samo osjetio želju, tople i snažne. Valentina je jezik brušenog protiv njenih usana tražeći ulaz, što Sarah brzo dopušteno. Njihovi jezici su plesali oko jedni druge. Pritiskom na tipku, tražeći, proždire. Sarah ruke došao do pronaći Valentina je malen struk. Baš kao što je i sama pritisnuta protiv Valentina's obliku, druga žena razbio njihov poljubac i povukli. Sarah stenjali u neposrednoj razočaranje na razdvajanje. No, nasmijao kad je shvatila razlog za to.
Valentina postignut za nju košulju i odvlači preko glave. Her gavran obojena kosa pala natrag preko ramena i dolje joj grudi. Njezine grudi izgledala nevjerojatna, savršeno uokvirene čipke grudnjak iste boje kao i njezina kosa. Sarah osjetio joj prepone toplinu u očima od njih. Valentina posegnuo za gumb joj traperice kao ona zatvori jaz između njih i uhvaćen Sarah usnama ponovo. Sarah postignut dolje kako bi se Valentina hot chat matorke  sama bez odjeće koji su na svojim tijelima apart. Ona je kleknuo dok je gurnula Valentina's traperice niz njezine noge. Kao što je odstupio bez njih, Sarah je u očima joj. Gaćice ona je nosio uskladiti grudnjaka, tako seksi. Ona je uistinu bila boginja.
Kako bi Franz ikada uzeti u obzir ova žena biti konzervativan? Onda opet, seksi matorke   svi mi pokušavamo biti ono što mislimo da nam druge značajne želi. Koji je pravi Valentina?
Sarah staviti pitanje iz svoje glave. Sve što je važno u ovom trenutku je bila ta žena i taj čovjek, budući da se ovdje s njima.
Još uvijek na koljenima, Sarah se nagnuo naprijed, dosegnuvši iza Valentina, cupping her dno s rukama, ona pritisnuta poljupci u trbuhu. Lizanje, ljubljenje, mirisna, pamćenje svaku sekundu ove fantazije postanu stvarnost.
Obojica su čuli Franz jecaj. Trebate očito u to je zvuk, oboje okrenuli pogled na njega.Njegova želja očit kao njegova montaža stajao visok. Obojica su se nasmiješio na njega ali on ne kretati prema njima, ne želeći ih slomiti njihov trenutni zagrljaju.
"Lijepa ..." šapnuo je.
Sarah je stajao i odmah su se ponovno ljube. Ruke istraživati. Oni su zakoračili prema krevetu i da se olakšalo dolje na njega, nikada razbijanje iz strastvene poljupce. Vino je izblijedio do sada, ali Sarah više osjećao opijen nego ikad prije. Ona je morala vidjeti još stranica ove iznenađujuće stvorenja. Ona je vučena prstima gore Valentina leđa i pronašao kopča za grudnjak. Ona izdvajali ga besplatno. Valentina izdvajali joj grudnjak daleko i pao na pod. Nasmiješila kao Sarah oči istražuju svoje tijelo.
Sarah popeo na vrhu nju i smanjila joj natrag na krevet. Ona joj prekrivena poljupcima, uzimajući svaki bradavicu u usta u red. Valentina ruke održana Sarah glavu protiv svoje grudi dok je lučnim leđa i moaned na Sarah's manipulacije.
Sarah skliznuo prstima u Valentina's gaćice. Valentina otvorio joj noge malo kako bi se omogućilo bolji pristup Sarah. Vrhovima prsti pronađen Valentina usnama. Valentina zadrhtala na dodir. To je Sarah je red da stenjati, a ona nije, kao što je protrlja svoj prst protiv Valentina, otvaranje usnice.
Vlaga pronađen Sarah's prstima. Držala joj dah kao ona iščašenje prsta u Valentinu.Slatki topline zrači iz ovog ženu i Sarah htjela sve to, sve o njoj.
Valentina je drhtaj pretvorio u jeza kao drugi, a onda treći prst pronašli svoj put u nju. Ona je plakala se kao Sarah odvezli joj prste u nju ponovno i ponovno. Ona misli Valentina možda sperma. Osjećala je sebična za to, ali ona nije htjela da bude gotov. Ona nije htjela dati ovu ženu puštanje zbog straha da bi to biti kraj nje ... To njezino puštanje na slobodu će razbiti spell.
Sarah usporila ritam prstima i na kraju počela izvući bez Valentina.
"Ne, molim ..." Valentina whined i posegnuo za Sarah.
"Shhhh" Sarah je odgovorio kako je ona poljubila hot matorke chat  Valentina želuca. Valentina je miran kao Sarah povukao gaćice prema dolje i bez noge. Sarah stajao i gledao dolje na Valentinu koji je polaganje preko kreveta.
"Ona je nevjerojatna." Rekla je Franz. "Da li ljubav joj Franz?"
"Da" je izgovorio dok je gledao dolje na Valentinu, odakle je on sjedio pokraj nje na krevet. Obje žene nasmiješio.
Sarah se popeo natrag na krevet i izvukao Valentina prema jastuci. "Dođi Valentina, ovdje."
Valentina slušao i preselio u središte kreveta, glavu na jastuke.
Sada Franz je bio na jednoj strani joj, Sarah druge. Sarah pognut nad njom i udiše miris her dok je skliznuo joj ruku između Valentina noge. Valentina širiti njezine noge kao Sarah savijen joj okus po prvi put. Obje žene moaned kao Sarine jezik skliznuo u nju.Valentina podigla bokove da se bliži njezin novi ljubavnik lice.
Franz mogao stajati više nije, morao ih se dotakne. Sagnuo hot seks matorke  se i poljubio joj Valentina tvrdo i duboko. Njegova ruka nalaz Sarah počeo joj milovati. Nakon što je trenutak je uzela na ruke i koljena iznad Valentina. Sa svojim licem u Valentina's vagina i Franz je prste u nju, ona stratled Valentina uzimajući ih u 69 položaja.
Ali to nije kako Sarah želio Valentina. Ona je želio na vrhu, htio magarca u zraku, htio svaki zalogaj joj biti dostupni.
Sarah pomaknut njezinu težinu, počeo položiti i izvukao Valentina na vrhu nje, bez objavljivanja joj klitoris.

Valentina je zvuk i počeo vučenje daleko od nje, kao da je bio neodlučan da prihvate ovu novu poziciju. Sarah isisan teško na njezin klitoris i pala dva prsta unutar nje. Ovaj činiti se to imati željeni učinak i Valentina naselili u svoje mjesto na ruke i koljena i počeo vrlo ugodan malo buke. Sarah nikad nije prestala povlačiti i sisa Valentina kako bi došla iz njezine druge strane, na poziv Franz.
On je preselio na strani kreveta, sigurni gdje je točno ona ga je htjela. Zatim je zapamtiti nešto je priznao da Sarah. Nestašan fantazija da je igranje kroz njegov um jer je bio tinejdžer.
Je li ona nada da bi ovo stvarnost? Sigurno Valentina nikada ne bi dopustio ...
Sarah naznačeno da je učinio, u stvari, ga želite iznad nje i iza Valentina. On se popeo na krevet i kleknuo njegov penis uspravno i kaplje brušenog protiv Valentina dno. Ona ne izgleda kao da opaža.
Sarah je objavio svoj usta od Valentina's vagina. Ona je došla do slobodne ruke u usta i lizali prstima. Franz gledao s bolnom željom kao što je to učinio.
Ona je tada preselio prstima, za Valentinu, nalazeći joj dupe, ona protrlja prstom oko otvora slatko. Valentina moaned i Franz malo njegove usne kao Sarah skliznuo jedan prst u Valentina's ass. Valentina povika kao Sarah polako potonuo duboko u njezinu rupu.
Dok je još uvijek manipulira joj maca s njom druge strane, ona izdvajali joj prst unutra i van, primjenom blagi silazni pritisak. Valentina je dobivanje vrlo vokalne i Sarah je bila ljubav svako malo zvuk koji je došao iz žena.
Odjednom je prestala svih pokreta, koji je održan vrlo dalje. Valentina dahnu na nagli prekid.
"Sarah!" Nazvala je kao ona lučnim leđa i pritisne joj dno protiv Sarah ruku.
"Želite li više Valentina? ' Sarah purred.
"Bog da! Više molim ... "
Hitnost u njezinu glasu Sarah osmijeh. Ona je počela joj pokreti opet koji su bili nagrađeni sa dubokim uzdiše od Sarah. Nakon što je ritam bio je ponovno uspostavljena, ona je umetnut drugi prst u Valentina's ass. To je bio sastao s očito zadovoljstvo od prijemnika.
Franz Izgledao je kao da će eksplodirati. Sarah okrenuo joj vrat dovoljno da se njegova oteknute penis u usta njezina. On je stavio ruku na svakog od Valentina's stražnjice, savoring stranice prije njega. Sarah njegov penis isisan za nekoliko trenutaka kao ona nastavila se igrati s Valentina's ass, uzimajući ga spremna za njezin ljubavnik.
Valentina je plač postao hitniji i Sara su znali da neće biti dugo sada, ona je objavio Franza's penis iz usta i uklonjen joj ruke iz Valentina. Znala je da Valentina bio spreman za njega, ako Franz htjela da joj se, kako bi njegova fantazija stvarnost.
On je rekao nešto zadihan Valentina na talijanskom jeziku. Ona je odgovorio i on se nasmiješio.
Sarah ne zna točno što je rečeno, no znao je da je Franz osmijeh će dobiti svoje najdublje želje.
Ona grabbed njegov penis, još uvijek mokra joj iz usta, i to vođena Valentina's ass. Na ovoj najmanji dodir Valentina tužbe protiv njega.
Sarah je objavio svoj držati na njega i uzeo Valentina je klitoris natrag u usta. Franz nasmiješio dolje na nju i pomiluje Valentina leđa dok je pritisnut njegov penis protiv magarca. To je jednostavno skliznuo u, kao Sarah je pripremio joj dobro za ovaj novi upada.
Franz i Valentina i moaned kao on pokopan u njoj. Sarah radila joj maca sa svojim jezikom kao Franz jebeno joj, nježno, na prvi onda teže, u dupe.
To nije dugo prije nego Valentina je vrištala je kao njezin orgazam je došao. Franz pomno pratiti iza nje i njezine pune njegovo sjeme. On je pao preko leđima i njezina se drže do njega kao što su jahali valove njihov zajednički vrhunac.
Nakon trenutka obojica srušio na jednu stranu od Sarah.
Sarah se nasmiješio i lizali joj usne.
"Toliko za analni biti tabu" ona misli za sebe.

Valentina i Franz su šaputanje jedni drugima na talijanskom jeziku, riječima ljubavi Sarah pogodili. Ležala je natrag u mekani madrac i primijetio da je sunce bilo postavljanje. Soft naranča sjaj izlije kroz veliki prozori koji pokriva jednu stranu ove lijepe spavaće sobe. No, njezine misli o suncu i sobi ubrzo su prekinuti Franza glas.
"Sarah doći", kazao je. Ona je pogledao na drugi kraj kreveta i tamo su ležali, i smiješeći joj.
Ona je sama izvukao se i uvukao ih. Zauzima mjesto na suprotnoj strani Franz iz Valentina. Bila je iznenađena kada je Valentina nagne i uhvatio joj usne u poljubac.
"Sljedeći put je tvoj red", Valentina, rekao je kroz osmijeh. Sarah exhaled. Ova žena je zapanjujući, tako prokleto seksi, sve što bi ikad mogli poželjeti, a tu će biti sljedeći put ... Ona je doista imala zakoračili u nebo.
"Ne", rekao je Franz. Obje žene okrenuo zuriti u njega. "Mora san prvi ..." dame pala na prsa smijeha.
Uzdahnuo je i opušteno. Nakon što je trenutak Sarah osjetio ruku zmija u njezin. Ona je pogledala dolje da vidite Valentina's prsti isprepliću s vlastitim. Ona je stisnuo žene prstima malo, nasmijala se i zatvorila oči.
"Mislim da ću se poput Milana" ona misli kako je nanijet off spavati.

Нема коментара:

Постави коментар